counselling 1 counselling 2

 

‘Ga je mee verdwalen, ik weet de weg’ ( Loesje)

Het is een cliché, maar de realiteit van alledag is dat het leven zijn ups en downs kent in al zijn facetten. Soms gaan dingen simpelweg niet zoals je had gehoopt. En al doe je nog zo je best, op de een of andere manier lukt het je niet om het tij te keren. Gevolg je gaat steeds meer twijfelen aan jezelf en gevoelens van machteloosheid krijgen de overhand. We noemen dit stress.
Wat heb je dan nodig? Een luisterend oor, een brede schouder om op uit te huilen en de rust en ruimte om de weg terug te vinden naar datgene waar het omgaat, JEZELF.

In counselling draait het om het wederom ontdekken van je innerlijke kracht en het (leren) geloven in je eigen mogelijkheden om het leven de baas te worden en te blijven. Jij en jouw unieke belevingswereld staat hierin centraal.

Hoe lang ben jij al onderweg? Wordt het niet eens tijd voor een goede ‘gids’……….

Specialisatie: Stress, Burnout en spanningsklachten zoals piekeren, moeilijk kunnen ontspannen, niet kunnen loslaten zowel mentaal als fysiek.

In de praktijk maken wij gebruik van de Burnout Assessment tool ( BAT), de Rationeel Emotieve Training ( RET) en  Lichaamsgericht werken.