counselling 1 counselling 2

 

Stress… Blijf er niet mee doorlopen!

Een traject bij First step to Happiness is maatwerk. We helpen mensen zichzelf te helpen. Dit doen we door in eerste instantie goed te luisteren om zo helder te krijgen wat er nu werkelijk speelt. Het voelt als het in elkaar leggen van een puzzel. Alle losse stukjes kunnen verwarrend zijn. Als de puzzel eenmaal in elkaar is gelegd ontstaat een duidelijk beeld.

Met alle informatie uit deze puzzel gaan we aan de slag. Het accent ligt hierbij op mogelijkheden om op een andere manier met datgene dat je stress geeft te dealen.

Soms kunnen knelpunten echt worden opgelost. Echter leert de ervaring dat we vaak de dingen die ons stress geven niet kunnen wegnemen. Je kunt wel leren hier op een andere manier mee om te gaan om zo stress de baas te worden en te blijven.

Bij First step to Happiness werken we met de volgende tools:

  • Counselling (psychosociale hulpverlening)
  • Coaching
  • Burn-out Assessment Tool (BAT)
  • Rationeel Emotieve Training (RET)
  • Meditatie/Mindfulness
  • Lichaamsgericht werken.

De praktijk biedt naast de ‘indoor’ sessies ook ‘outdoor’ wandelsessies aan. Het wandelgebied is de prachtige Westerheide van Hilversum.

Als jij jezelf een leven gunt waarin stress niet meer de overhand krijgt, bel dan voor een vrijblijvende, korte intake van 15 minuten om te bepalen of First Step to Happiness voor jou een goede eerste stap is om de stress de baas te worden.

Specialisatie: Stress, Burnout en spanningsklachten zoals piekeren, moeilijk kunnen ontspannen, niet kunnen loslaten zowel mentaal als fysiek, angst.