counselling 1 counselling 2

 

Help, ik heb last van stress!!

Leven is inherent aan stress. De realiteit van alledag is dat het leven zijn ups en downs kent in al zijn facetten. Soms gaan dingen simpelweg niet zoals je had gehoopt. En al doe je nog zo je best, op de een of andere manier lukt het je niet om het tij te keren. Gevolg, je gaat steeds meer twijfelen aan jezelf en gevoelens van machteloosheid krijgen de overhand. En dan erken je dat je daadwerkelijk last hebt van stress.
Wat heb je dan nodig? Een luisterend oor, een brede schouder om op uit te huilen en de rust en ruimte om de weg terug te vinden naar datgene waar het omgaat, JEZELF.

Een traject bij First Step to Happiness is maatwerk. Samen met jou kijken we naar jouw mogelijkheden om stress de baas te worden en te blijven. We maken hierbij gebruik van de volgende tools:

  • Counselling (psychosociale hulpverlening)
  • Burn-out Assessment Tool (BAT)
  • Rationeel Emotieve Training (RET)
  • Meditatie/Mindfulness
  • Lichaamsgericht werken.

En zoals een burn-out niet van de ene op de andere moment ontstaat, zo vindt verandering ook niet plaats door middel van een vingerknip. Het kost tijd, moed, vallen en opstaan, maar uiteindelijk kom je waar je wezen wilt. En soms vraagt dit dat je buiten de gangbare paden gaat van jou overtuigingen.

Als jij jezelf een leven gunt waarin stress niet meer de overhand krijgt, bel dan voor een vrijblijvende, korte intake van 15 minuten om te bepalen of First Step to Happiness voor jou een goede eerste stap is om de stress de baas te worden.

Specialisatie: Stress, Burnout en spanningsklachten zoals piekeren, moeilijk kunnen ontspannen, niet kunnen loslaten zowel mentaal als fysiek, angst.