meditatie1 meditatie 2

 

 ‘The only way out is the way in’

Meditatie, oefenen in opmerkzaamheid …… Ik kan er een boek over schrijven waarom het zo nodig is in onze wereld waarin alles gericht is op mooier, beter, groter en bijna alles vast ligt in concepten die ons eigenlijk alleen maar verder weg leiden van het gevoel van gelukkig zijn. Vaak ontdekken we dit pas achteraf. Ik kan er een boek over schrijven, maar doe het (nog) niet. In plaats daarvan wil ik vertellen wat meditatie voor mij betekent:

Een moment van even stilstaan, bewust de rol van toeschouwer kiezen, waarin ik enkel waarneem zonder in te grijpen….. Afstand nemen, plaats bepalen en op adem komen…. ‘Doen’ wordt ‘zijn’ vanuit compassie zonder oordeel. Alles mag er zijn…

Voor iedereen die ‘het moeten’ even wil loslaten. We streven erna om meditatie toegankelijk te maken voor iedereen, ook als je ervan overtuigd bent dat meditatie niets voor je is.
Alle bezigheden betreffende meditatie zijn gebundeld in ‘Gewoon Zijn Meditatie’. Meer info kun je vinden op facebookpagina ‘Gewoon Zijn Meditatie’

Priveles meer info: info@firststeptohappiness.nl
Groepsles Weesp – Mindful Stretchen, One Fitness Weesp woensdag 19.00 – 20.00, ook als je geen lid wenst te worden van het fitnesscentrum.
Overige lessen zie workshops / lessen