reiki1 reiki2

 

 ‘Als woorden tekort schieten, kan een aanraking wonderen verrichten’

Soms is een goed gesprek niet voldoende, maar is er simpelweg iets anders nodig om de beweging die verandering is te activeren. Soms is een ervaring krachtiger dan een overtuiging die ergens in de tijd is ontstaan in het proces dat we leren noemen.
Reiki is dan een mooi alternatief om dichter bij jezelf te komen. Het is een veilige en niet belastende behandeling die het zelfherstellend vermogen versterkt.

Dit klinkt veelbelovend, maar wat kan Reiki nu voor jou betekenen?
Het is een moment van rust in de drukte van alledag, het geeft verlichting aan lichamelijke klachten en ongemakken, het krikt je energie op als je moe en futloos bent, het helpt je weer overeind als je er eventjes helemaal doorheen zit, het geeft je ruimte en inspiratie als je het gevoel hebt vast te zitten.
Kortom het brengt je terug in balans en je hoeft hier niets voor te doen. Je mag voelen wat je voelt, zijn wie je bent en je hoeft op geen enkele manier je best te doen. Je ontspant en Reiki doet wat goed is voor je.

Heb je behoefte aan even geen gedoe en moeilijke gesprekken? Wil je graag even bijtanken na of tijdens een zware periode van stress / ziekte? Of wil je jezelf gewoon verwennen? Gun jezelf dan een Reikibehandeling.
Reiki kan in combinatie met andere behandelingen gegeven worden als lange behandeling (liggend), korte behandeling (zittend), afstandsbehandeling.

Tip: Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een Reiki behandeling! Interesse, klik hier