First step to Happiness

Counseling & BML Coaching

First step to Happiness

Counseling & BML Coaching

Omdat iedereen soms wat wijsheid kan gebruiken

Ik nodig je uit om de eerste stap te zetten

Wie gaat je helpen?

Ik ben Annemiek, het gezicht achter First step to Happiness. Ik ben ooit begonnen als verpleegkundige in een groot stadsziekenhuis. Na een heftig auto-ongeluk kon ik dit beroep niet meer uitoefenen en moest het roer om. De keuze voor communicatie was snel gemaakt. Inmiddels heb ik al meer dan 20 jaar mijn praktijk First step to Happiness.

Hoe ga ik jou helpen?

In mijn praktijk First step to Happiness geef ik 1-op-1 sessies op maat. Hierin is het doel om jou te helpen jezelf te helpen. In tegenstelling tot traditionele therapie vormen zal ik niet alleen actief naar je luisteren, maar je ook handvatten en inzichten geven waarmee je vervolgens zelf aan de slag kan om jouw leven terug op de rit te krijgen.

Ik werk zonder oordeel, er is altijd ruimte om volledig jezelf te zijn. We gebruiken een breed scala aan methodes die zullen aansluiten op jou als persoon; iedereen is ten slotte anders.

Aan het eind van een persoonlijk traject bij First step to Happiness zal je nieuwe inzichten hebben, duidelijk hebben wat er nodig is om grip te krijgen op je leven en zal je concreet actie kunnen ondernemen om je beter te voelen.

¨Ik heb het gevoel dat de sessies mij echt helpen dingen te verwerken, in plaats van alleen te realiseren¨

Petra, 31 jaar

Je kunt mij kennen van

Annemiek heeft de volgende opleidingen afgerond:

HBO -Verpleegkunde, Hogeschool in Holland 1989,; Aantekening Intensive Care, BIGRA/OLVG, 1994; Stresscounselling, Stichting Counselling Nederland, 2001; Opleiding tot meditatiedocent, Nederlof Instituut, 2015

First step to Happiness is aangesloten bij:

First step to Happiness

Counseling & Coaching

First step to Happiness